Kedves Látogatónk!

Pár szó rólunk, a kezdetekről, illetve az ékszereinkről:

2014 decemberében alakult a márkánk, melyet ketten alapítottuk, Győri Eszter és Varga Gyöngyi. Mindketten ötvös-aranyművesek vagyunk, és bár utána más-más egyetemeken folytattuk tanulmányainkat, mégis erre a pályára húzott vissza a szívünk. A NISE Design a baráti kapcsolatunkra, az ékszerek és a design szeretetére épülő együttműködés eredménye, amely az eltérő személyiségjegyeinket, habitusunkat és stílusunkat formálja eggyé.

A márkánk alapkoncepciójául a 3 fő alapanyagunk szolgál: az egzotikus fa (főként zebrano és wenge), műgyanta és az ezüst. A meglévő és leendő kollekcióink e 3 anyag kapcsolatát boncolgatják, néha egy-egy alkotóelemet kiemelve, máskor pedig az összhangra koncentrálva.

Minden egyes ékszerünk a kezünk munkája, vagy teljes mértékben vagy pedig egy kis gépi segítséggel, melyet minden esetben a kézi munkafolyamatok tesznek egésszé, ékszerré.

Minden ékszerünknek lelke van; mivel magában hordozza a munkafolyamat egészét: azt a pillanatot, amikor az alapgondolat és – ötlet megszületik, a hosszas kísérletezés izgalmát, mire kikristályosodik a végleges forma és technika, a készítésbe fektetett munkát, figyelmet és törődést egészen addig, amíg eljut a tulajdonosához. E folyamat során töltődnek fel plusz tartalommal és válnak egyedivé az ékszereink, és emiatt lesz sokkal szorosabb kapcsolatuk a leendő tulajdonosukkal.

Varga Gyöngyi és Győri Eszter

Médiamegjelenés

Duna TV – Rúzs és selyem 118. adás
2017. november 13.

Nők Lapja Café – NISE Design interjú
2017. július 04.

Elem hozzáadva a kosárhoz.
0 elemek - Ft